Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 474: Ni No Kuni

Ibland hänger man inte med alls. Jag brukar i allmänhet tycka att jag har bra koll på den här branschen. Igår tittade jag som vanligt runt på Giant Bomb och såg den här trailern. Titta på den nu.

Så, nu antar jag att ni har samma känsla i kroppen som jag. Spelet ser helt jävla underbart ut. Ni No Kuni släpptes om jag förstått det hela rätt till DS i Japan 2010, sen kom uppföljaren Wrath of the White Witch till PS3 året efter. Spelet utvecklas av Level-5 vilka bland annat ligger bakom Professor Layton-spelen. Nu är det bestämt att Ni No Kuni: Wrath of the White Witch ska komma under första kvartalet 2013. Efter att ha spelat Eternal Sonata måste jag erkänna att suget efter japanska roll- och äventyrsspel har ökat. Nästa steg är att beställa Xenoblade Chronicles till Wii, sedan inleds den långa väntan på att Ni No Kuni ska dyka upp i en butik när mig. Väntan kommer att bli lång.

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    Har haft ögona på Wrath of the White Witch sedan november och blev smått förkrossad när man för lite sedan sköt på Europa-releasen till 2013. Det ser verkligen jättetrevligt ut.