Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 484-486: God of War MP & Veckans Fynd

Sony trycker på ordentligt kring kommande God of War Ascension. Den största nyheten är antagligen att nästa del i orgien av våldsamheter kommer att inkludera ett flerspelarläge. Vill du läsa mer om den har Kotaku skrivit en riktigt bra artikel i frågan. Själv är jag som vanligt skeptisk till påklistrad multiplayer i spel som har en lång historia av att vara för enbart en spelare. Men jag är försiktigt nyfiken vad gäller God of War. Det har också släppts en teaser från spelet och skulle du råkat ha missat den ser den ut såhär.

Så var de det där med veckans fynd. Tänkte jag skulle passa på att slå ett slag för Heavy Rain som jag nu tvingat mig själv att komma in i. Och jag måste erkänna att jag faktiskt gillar det jag spelar. Har du missat det kan du läsa om min upplevelse här, eller spela det själv genom att köpa det här. Trevlig valborg.

1 kommentar

  1. Pelle Duveblad

    Har läst en del förhandstittar idag på just GoW: Ascension:s MP. Jag älskar God of War och dess SP-kampanjer, men jag måste medge att det nya ser riktigt intressant ut. Ska bli spännande att se och höra mer.