Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 512-514: Flippermani och Veckans fynd

Pinball Arcade har gjort något med mig. Jag har börjat tänka på flipper flera gånger per dag. Med tanke på att det inte är speciellt lätt att hitta ett riktigt flipper nuförtiden, fyller FarSight Studios det behovet genom Pinball Arcade, även om det så klart inte är detsamma som ett riktigt hederligt flipperspel. Pinball Arcade finns till alla möjliga tänkbara plattformar. Själv spelar jag det till Xbox 360 och där har det gått lite trögt vad gäller nya bord. Av någon anledning är Microsoft inte plattformen att snabbt få ut nya saker på. Och gud förbjude att de skulle gå att erbjuda något gratis. Tidigare i maj gick nämligen FarSight ut med att de ville skaffa licensen till Twilight Zone, ett riktigt höjdarflipper från Midway. För att ha råd med detta drogs en Kickstarter igång (vad annars?) och går man in med pengar där så erbjuds i vanlig ordning bordet utan extra kostnad till bidragsgivarna. Förutom just till Xbox 360 med förklaringen att ”Microsoft just won’t let us”. Helt vansinnigt, men ingen nyhet. Flexibilitet är uppenbarligen inte ett av de ord som dyker vid mötesborden i Seattle.

Veckans fynd är något för mig så ovanligt som ett fynd på Steam. Inte för att det saknas fynd där utan snarare för att jag väldigt sällan befinner mig på den plattformen. Dock så går det nu att köpa Civilization V för endast 75 kronor och det är precis vad jag kommer att göra. Hoppas nu bara att min Macbook Pro håller måttet. Erbjudandet gäller dock bara till ikväll så skynda skynda.

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    Civilization V är ett fantastiskt spel. Jag önskar verkligen att jag skulle spelat det mer än jag har; förhoppningsvis bli det mycket i sommar.

  2. Fredrik

    Tror jag spelade i 4h igår kväll. Sjukt bra spel.