Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 523: Vart är mitt Animal Crossing till 3DS?

Jag hade lovat mig själv att inte tjata en massa om Animal Crossing i år. Men nu börjar jag bli rastlös. Under Nintendos presskonferens var det mest snack om Wii U och inte speciellt mycket om 3DS. Det lilla som sades om 3DS nämnde inget om Animal Crossing. Vi vet att det antagligen dyker upp i Japan i år. Men inget har sagts om Europa eller Nordamerika. Och att det ska finnas något slags socialt Animal Crossing i Nintendoland gör mig inte lika exalterad.

Igår sprang jag på ett dokument från Nintendo som listar kommande spel till just 3DS. Där nämns New Super Mario Bros. 2 som kommer den 19 augusti. Paper Mario Sticker Star och Luigis Mansion Dark Moon som båda tycks dyka upp till jul. Inget ont om dessa spel, jag är sugen på att spela alla tre, men Animal Crossing lyser med sin frånvaro. Klockan 03:00 i natt, eller snarare i morgon bitti, ska Nintendo hålla en speciell presentation för 3DS och där kanske det dyker upp ett par överraskningar. Men jag är skeptisk. Håller tummarna dock.

Här kommer i varje fall en trailer från ett kommande 3DS-spel som, även om det inte heter Animal Crossing, säkerligen kommer få lite speltid i min bärbara maskin från Nintendo.

2 kommentarer

  1. Andi

    Var är min frexxireflektion del 7 av Heavy Rain. Och när kommer del åtta och nio?

  2. Fredrik

    Kommer, ska bara få lite sommarlov så jag kan fokusera på regn igen.