Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 564-567: Battlefield 3 är tillbaka – Armored Kill trailer

Battlefield är tillbaka med besked i och med den senaste trailern. Aromored Kill är det tredje tilläggspaket av fem, och släpps nu i september. För de som signat upp sig på premium-tjänsten ingår detta så klart, vi andra får slanta upp någon hundring eller så.

Jag har inte lirat Battlefield på väldigt länge nu, tiden har inte funnits där helt enkelt, samt att vi som brukade spela tillsammans har haft lite annat för oss. Efter den här premiärvisningen blev jag dock oerhört sugen på att ta upp BF-spelandet igen. Att använda ordet ”Episkt” har aldrig känts mer rätt efter att ha sett denna uppvisning i digital krigskonst. ”Take my money” som man brukar säga.

2 kommentarer

  1. Andi

    Är premiummedlem och närmare mig 400 spelade timmar. Inte omöjligt att det blir det dubbla i slutändan med tanke på allt som är på gång och på väg. Du är välkommen att spela med oss Chaser, det vet du. Kolla bara på vår hemsida så ser du när vi planerar veckans spelkvällar.

  2. Bula

    BF är i särklass det spel jag spelar mest fortfarande, inte riktigt uppe i Andis nivåer men nära 200h har det blivit. Du är välkommen att hoppa in med oss :).