Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 740: Matlagning och MC-åkning på iOS

Det är inte ofta jag skriver om, eller för den delen spelar, spel till iOS. Men nu är det faktiskt så att ett av de spelen jag lagt mest tid på den senaste tiden är Cook, Serve, Delicious! till iPad. Spelet finns även till hemdatorer men jag tog mig an det när det släpptes till iOS. Cook, Serve, Delicious! är en slags blandning mellan en hysterisk minispelssamling och en restaurang-sim. Du ska helt enkelt laga god mat och servera den till stressade kunder, men också se till att ha en fräsch, attraktiv, meny och en stabil ekonomi. Till allt detta kommer roliga utmaningar som att delta i matlagnings-TV. Äger du en iPad så är Cook, Serve, Delicious! ett måste.

En annan intressant iOS-nyhet är att Joe Danger släpps till plattformen idag. Joe Danger har tidigare funnits på PSN och Xbox Live Marketplace och kan bäst beskrivas som en mix av Trials, Excite Bike och säkert nått annat. Frågan är dock hur ett spel som kräver väldigt exakta kontroller gör sig på en touchskärm? Spelet kostar 22 kronor och finns på apple store nu, till både telefon och platta.

3 kommentarer

  1. Andreas

    Blev tvungen att köpa matlagningsspelet när du tipsade om det, underhållande helt klart. Tack för tipset.

  2. Fredrik

    Har jobbat upp mitt ställe till 5 stjärnor nu, men fan så svåra utmaningarna har blivit.

  3. Andreas

    Jag har bara spelat upp mig till en, lägger ner för lite tid på spel utan för battlefi… eller jag menar min 360. 🙂 Men jag ska snart ta på mig kockmössan igen och se vad mer som kan hända i köket.