Som ni märker postar vi inte speciellt mycket på sidan just nu. Vi behöver lite ledigt i sommar helt enkelt. Personligen håller jag på med en massa Retro-fix som jag kommer att skriva mer om senare. De senaste dusterna har stått mellan mig och ett par Amiga 500. Det har rengjorts, testats och spelats. Jag har äntligen lyckats hitta mina personliga favoritspel i fungerande skick (disketter är inte det mest pålitliga här i världen). Just nu rullar North & South och Nitro i maskinen, hoppas disketterna och datorn klarar trycket.

I övrigt är det ganska lugnt på spelfronten. Microsofts pudel tycks ha lagt sig till rätta i sin korg. Vissa menar att det var ett rätt fattat beslut, andra tycker att det är ett steg bakåt. För min del handlar det mer om principer än om funktioner. Jag vill kunna köpa begagnade spel, även om jag sällan gör det till nya konsoler. Jag vill kunna låna spel av kompisar, även om jag aldrig gör det. Om jag ska bli av med vissa funktioner (eller om dessa görs krångligare) vill jag veta vad jag får av Microsoft. Abstrakt snack om molnfunktioner räcker inte.

För er som blev lika imponerade som jag av E3-trailern för Metal Gear Solid 5 tänkte jag passa på att tipsa om Metal Gear Solid 4. Har du inte spelat det är det hög tid nu. Här kommer trailern på femman om ni inte har sett den. Ha en fortsatt skön sommar.