Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 93: Magicka Vietnam och P3 Spel

Vi har tidigare tipsat om svenskutvecklade Magicka här på Tvspelsdagboken. För ett tag sedan utannonserade man den första expansionen till spelet – och det är ingen helt vanlig expansion, utan utvecklarna har valt att göra ett ordentligt miljöombyte och placerat spelet i Vietnam. Nu har vi äntligen fått ett datum, och den 12 april kommer det finnas att köpa på dom vanliga ställena (ni vet Steam, GamersGate eller vad ni nu föredrar) för runt 50-lappen. Framgår dock inte riktigt om man måste ha originalspelet, men jag gissar på att så är fallet.

Ni har väl inte heller missat att det idag är premiär för P3 Spel som kommer sändas i P3 mellan 14:00 – 16:00 varje söndag en tid framöver. Programledare är Angelica Norgren och idag gästas hon bland annat av Josef Fares, Susanne Möller och Victor Leijonhufvud. Det är alltså dags att damma av morfars gamla radio, eller för den moderna människan, kanske streama direkt från P3s hemsida.

1 kommentar

  1. Daniel

    Gillar blinkningen till Battlefield i slutet på Magicka-trailern. P3 Spel var en ny trevlig bekantskap. Kul med ett spelprogram i etern igen! Bra premiärprogram.