Vilket E3 det blev ändå. Visst, jag blir bara mindre och mindre sugen på The Division varje gång jag ser eller läser något om det, men bortsett från det, oj, oj, oj vad mycket bra spel vi får de närmsta åren.

Horizon Zero Dawn ser otroligt bra ut såhär på förhand. Men Guerilla Games senaste spel Killzone till PS4 var också riktigt läckert, tyvärr inte alls lika roligt att faktiskt spela. Vi får se var det landar helt enkelt. Star Wars Battlefront ser också sanslöst underhållande ut med helt perfekt ljudbild och en grafisk design som verkligen andas Star Wars fullt ut, men världen väntar sig mer än så av DICE, vi får se om de klarar pressen. Likaså kommer såklart både Mirrors Edge Catalyst och Uncharted 4 bli helt otroliga. Unravel ser ultramysigt ut och The last guardian, om det någonsin blir klart, kan bli något av det vackraste som gjorts.

Om vi bortser från dessa uppenbara favoriter, vad har vi då? Jo en jäkla massa intressanta kommande titlar som såklart fick en del av kakan, men kanske inte riktigt lika mycket rampljus som nyss nämnda titlar. Jag säger inte att ovanstående spel inte förtjänade allt beröm de fick, men nedan ser ni min lista på E3 2015:s absolut hetaste titlar:

Dark Souls 3

Shenmue 3

Ark

Rise of the tomb raider

Rainbow Six: Siege