Retro, nytt och allt däremellan.

Frexxi vs. the Kinect: Rond 6


Något behöver göras, eller köpas. På grund av förkylningstider har det gått trögt den sista tiden. Jag har mest känt mig trött och småstressad. Träningspass har skippats och dåligt samvete har uppstått. Jag har spelat en massa fotboll men eftersom det är roligare att göra i FIFA 12 än i Kinect Sports har den fysiologiska biten fått lida. Så jag säger det här till mig själv. Allmän skärpning.

Det första uppvaknandet var att ingenting händer på viktfronten. Det som i början gick så lätt, har nu gått trögt. Snarare små tillbakagångar än kliv framåt. Allmän skärpning. En nystart krävs och jag önskade någonstans att Dance Central 2 släpptes idag och inte den 21 oktober. Dance Central har utan tvekan varit min viktigaste bundsförvant under det här experimentet men eftersom jag spelat ettan så mycket känner jag ett starkt behov av nya låtar. Jag har klarat allt som går på easy och kommit så långt jag kan på medium utan att känna att jag bara flaxar med armar och ben i hopp om att klara låtar. Så ska inte spel upplevas, och det är allt annat än kul.

Nu när hösten är i full form är det så mycket enklare att ta beslutet att spela allt annat än träningsspel. Jag vill lägga mina timmar på bra spel inte tillsammans med enformiga, smått elaka, personliga tränare. Your Shape gör mig bara arg. Kinect Sports är väl helt ok men skriker inte direkt träning eller spelglädje. Men nu ska jag sluta sura, det är allmän skärpning som gäller och nästa gång jag rapporterar in ska jag skriva en text om enbart lycka och framsteg. Fysisk data? Du kan vara fysisk data.

1 kommentar

  1. Bula

    Stirra dig inte blind på vågen, det är det minst viktigt och går fort i början för att sen sakta ner och avstanna eller gå upp igen beroende på hur mycket muskler du bygger. Måttband är ett bättre verktyg men det allra viktigaste är hur du känner dig.
    Fortsätt nu bara!