Retro, nytt och allt däremellan.

Gamescom 2014: Fredriks topp 5

Årets Gamescom är snart över och även om mässan inte är känd för de största nyheterna dök det upp en del intressanta saker värda att kommentera. Hoppas att Tokyo Game Show kommer med något som får mig att ramla av stolen men vi fick dock se massvis av nya trailers och ett par riktigt intressanta presskonferenser och nedan följer mina 5 favoriter från årets Gamescom.

1. Xbox One får stöd för en jävla massa olika filformat. Jag vet inte om Microsoft bara är desperata eller om detta beslutades på något anarkistiskt källarmöte i Seattle men Xbox One kommer att få stöd för de flesta tänkbara mediafilformaten där ute. Bland annat MKV… och animerade gifs. Bör gå hem hos samma målgrupp.

2. Sony meddelar att de nu sålt mer än 10 miljoner enheter världen över, så jag antar att de inte är speciellt oroade över att nästa Tomb Raider släpps exklusivt till Xbox One… fram tills att det släpps till allt annat.

3. Mortal Kombat X fortsätter att se fantastiskt ut.

4. Pro Evolution Soccer 2015 vann pris för mässans bästa sportspel före FIFA 15. Är torkan för PES över nu? Inte mig emot.

5. Microsoft släpper en vit Xbox One tillsammans med Sunset Overdrive. Kanske, men bara kanske är det dags att börja fundera på ett köp. Kanske.

Här kommer ett par videoklipp från Gamespot för att fira av ett inte helt ointressant Gamescom.

2 kommentarer

  1. Erik Pomerleau

    Lite sugen är du allt på en Xbox One ser jag 😀 Du är välkommen ur playstation träsket när du än vill!

  2. Fredrik

    Haha! Du får allt sitta där själv med din låga upplösning ett tag till 😉