Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 149: Epic lockar med Gears of War 3

Förra veckan skvallrade Epic Games om en ny trailer för Gears of War 3, som enligt uppgift skulle släppas denna helg. Så sant som det var sagt, igår dök det upp en ny liten film från spelet på officiella Xbox-kanalen på Youtube. Även om det faktiskt bara ser ut som det blir mer av samma sak, går det ju inte att förneka att det faktiskt ser rätt läckert ut. Dessutom var ju föregångarna såpass trevliga spelupplevelser att jag faktiskt kan köpa att världen behöver ytterligare ett Gears of War innan det är dags att gå vidare och göra något nytt.

2 kommentarer

  1. Daniel

    Som du säger, det känns rätt bra med lite mer Gears helt enkelt för att avsluta trilogin. Vore kul att se EPIC satsa på något nytt IP sen. Åtminstone så att de lägger Gears lite åt sidan ett tag för att fokusera på annat.

  2. Pelle Duveblad

    Epic kommer förmodligen aldrig mer göra något spel i Gears-serien, då de inte längre är förstapartsutvecklare för Microsoft, som äger Gears of War. Så passa på att njuta av att såga sönder Locust, för vi får be till gud att inte MS förstör serien genom att låta någon kass studio göra en fyra (ex. Obsidian Entertainment)