Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 411: Mass Effect-demo och Journey-datum

Det finns två spel som jag verkligen ser fram emot i år – Mass Effect 3 och Journey. Tyvärr verkar det blir hård konkurrens om min begränsade speltid. Båda spelen ser typiskt nog ut att nå butikerna med bara en veckas mellanrum. Idag avslöjade nämligen Andriasang att man snubblat över det japanska releasedatumet i senaste numret av Famitsu – den 15 mars. Detta betyder förhoppningsvis att spelet släpps på PSN även här i Europa samma vecka. Med lite tur kommer det någon vecka tidigare, med lite otur någon vecka senare. Klockan har hur som helst aldrig gått långsammare.

Mass Effect 3 släpps ju som vi alla vet veckan innan, 8 mars för att vara exakt, och i dagarna letade sig en demoversion ut till PC, Xbox 360 och PSN. Personligen kommer jag dock hoppa över demot helt, vill inte förstöra vad jag hoppas skall bli årets bästa spelupplevelse (efter Journey då, såklart). Att testa en demo på ME3 känns lite som att fira julafton i november. Nåja, jag dömer ingen, och ni som faktiskt vill tjuvkika lite i förväg kan alltså provaspela redan nu.

Och för er som inte är övertygande om att Journey kommer bli årets bästa spel bjuder jag på en favorit i repris.

2 kommentarer

  1. Pelle Duveblad

    Journey kommer bli sagolikt, bokstavligt talat. Jag spelade en liten bit av ME3-demot (actiondelen) men framför allt vill jag testa multiplayer som blir tillgängligt den 17:e tror jag.

    Annars är nog dagens huvudnyhet att Far Cry 3-trailern som Ubisoft krånglat med nu ligger uppe permanent. Riktigt, riktigt frän!
    http://www.youtube.com/watch?v=jMAMBi_MpYU&feature=youtu.be

  2. Andi

    Gav ju inte mig gåshud direkt, men jag har ingen aning om vad journey är för något. Fortsätter istället att sakna dig i BF 3 dj Cute, var håller du hus?