Ikväll fortsätter jag på den inslagna vägen från Dag 34 och tänker bjuda på ett gäng purfärska trailers som ingen bör missa. Den största traileröveraskningen i veckan kom idag när vi för första gången fick se ett livstecken från Battlefield 3. Alla gamla PC-rävar tycker förmodligen att detta är den riktiga Battlefield-uppföljaren, och det säger även DICE själva. Det är väl inte för inte som det står en stor fet 3:a i titeln. Jag tänker dock stå upp för Bad Company 2 som jag aktar mycket högt efter att ha klockat in snudd på hundra timmar med spelet sedan det släpptes i mars 2010.

I den nya trailern möts vi av Terminator-liknande ljudslingor där korta klipp snabbt flimrar förbi. Det är nutid, det är krig, det är Battlefield och det släpps i hösten 2011 – mer än så går inte att få ut av trailern. Hösten är räddad och jag behöver knappast oroa mig för att sitta sysslolös när de trista, mörka och regniga höstkvällarna smyger sig på om sisådär 8-9 månader.

I övrigt så verkar Dark Souls (uppföljare till Demon Souls) kunna bli hyggligt intressant om det inte blir toksvårt, Resistance 3 känns dammigt och trist (tråkigt nog), Crysis 2 ser ut att bjuda på grafikgodis och Lego Pirates får mig på gott humor när jag hör det nynnvänliga soundtracket.

Battlefield 3

Dark Souls

Resistance 3

Crysis 2

Lego Pirates of the Caribbean