Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 442-444: The Witcher, Heavy Rain & veckans fynd

Eftersom jag känner ett stort tomrum efter Skyrim och saknar en PC som klarar av att driva mer än Police Quest 2 är det inte utan anledning jag ser riktigt mycket fram emot The Witcher 2: Assassins of Kings. Det har nu släppts en ny trailer från spelet, som är tänkt att släppas den 17 april till Xbox 360, och den får inte mitt begär att minska det minsta. För min del är det dags att förbereda mig på att återigen dra ner på mitt sociala liv.

Över till lite sidrelaterade nyheter. Nu i veckan kommer jag dra igång ett nytt ”Fredrik spelar” som den här gången kommer bli Heavy Rain. Jag köpte spelet när det släpptes, spelade ett tag, men slutade. Av någon anledning kommer jag inte ihåg varför jag slutade spela, med största sannolikhet berodde det på att något annat spel släpptes, vilket gjorde att jag tappade fokus. Hur som helst lär jag upptäcka det nu.

Dessutom kommer jag börja vara lite mer ambitiös vad gäller veckans fynd. För ett tag sedan gjorde jag olika paket, eller hittade lustiga teman, men den senaste tiden har det bara blivit något enstaka spel. Nästa vecka blir det ändring på det. Men för stunden vill jag bara säga en sak. Äger du en sådan här, av någon anledning en sån här, men tycker mest den samlar sånt här? Köp det här.

3 kommentarer

 1. Andi

  Jag har spelat genom det två gånger och är sugen på att köpa det igen för att dra genom det en tredje gång. Fantastiskt spel, ska bli spännande att se vad du tycker om det. Spelar du vanliga versionen eller den med move-kontroll?

 2. Fredrik

  Har bara den vanliga versionen. Lite sugen på att testa det med move-kontrollen.

 3. Andi

  Har inte testat bollspakarna alls men jag Heavy rain är ett där de med säkerhet kommer tillrätta. Ahhh, magiskt spel. måste kolla om jag hittar det billigt på tradera så jag kan spela det igen. 🙂

  Förresten frexxi och ni andra. Stor BF-kväll ikväll från 21:00 ungefär. Häng mer på http://www.smicksmack.com vetja så ni ser när vi planerar kvällsbusande.