Vi börjar med den skruvade trailern. En i raden från kommande Saints Row The Third. Det finns inte ord för att beskriva den men när en trailer varnar för Blood and Gore, Drug Reference, Intense Violence, Partial Nudity, Sexual Content och Strong Language, vore det nästan kriminellt att inte sprida den vidare. Se den och bli förvirrad, milt rubbad och kanske, kanske lite lyckligare.

Helgen i övrigt kommer att kretsa kring hårt planerande och tesen, så lite tid, så många spel. Imorgon kommer delar av tvspelsdagboken att träffas för att planera resten av året med fokus på två saker. Om en vecka är det Gamex och vi kommer såklart vara på plats. Eftersom det är omöjligt och ointressant att skriva om allt som händer på mässan behöver vi en plan. Själv är jag mest sugen att titta på Playstation Vita och kommer att skriva om mina intryck så fort jag har tafsat på den lilla rackaren. Räkna med att vi kommer att dokumentera mässan i någon form.

Det är också dags att på allvar lägga upp en struktur för alla kommande diskussioner, bråk och tårar som att utnämna årets spel innebär. Vi får ta en titt på vår artikel om förra årets bästa spel, slipa på kategorier och se till att alla intressanta spel faktiskt, spelas. En uppgift som inte är helt lätt för en liten sida som vår. Men det ska gå. Om inte annat så behåller vi vår dåliga samvete-kategori och slänger in orörda spel där. Helgen kommer alltså att fyllas av planering men det finns också spel som ska avklaras. Batman Arkham City står överst på listan och känner jag mig själv rätt kommer det också bli en del timmar Forza 4, det är ju faktiskt bilens dag idag. Jag ska också ta tag i LittleBigPlanet 2 som fortfarande ligger tryckt inplastat i min hylla. Vill också testa Pixeljunks Sidescroller som ser riktigt bra ut. Sen får det räcka för den här helgen. Säkert.