Veckan börjar äntligen närma sig sitt slut och det är snart dags att ta helg igen. För mig personligen kan det nog bli en timme eller två i Star Wars: The Old Republic, ta dom där sista levlarna för att nå det magiska 50-sträcket. Och jag är uppenbarligen inte ensam, EA gick igår ut (via GameInformer) och meddelade att man sedan släppet i mitten av december sålt 2 miljoner exemplar av spelet och har nu 1,7 miljoner prenumeranter. En siffra som dom påstår öka. Vi får väl se om det håller i sig, men personligen tycker jag det inte råder någon tvekan om att Bioware lyckats få till ett riktigt bra MMO. Om dom bara slutar upp med att ha underhåll på servrarna var och varannan dag, så tror jag SWTOR faktiskt har potential att hålla igång en stor spelarbas. Det är nog lite för tidigt att säga helt säkert än dock.

Sämre går det för Sony som rapporterade en brakförlust för sista kvartalet 2011 (via Reuters). Minus 2 miljarder dollar blev det på sista raden, vilket givetvis är allt annat än bra. En stark japansk Yen, dålig världsekonomi och översvämningarna i Thailand säger man är dom starkaste anledningarna. Det ser ut som Sonys nye big boss Kazuo Hirai har en tuff tid framför sig om han skall lyckas få ordning på skutan.

Vi avslutar lite lättsammare med Ubisoft och utannonserandet av Rayman 3 till Xbox 360 och PlayStation 3. Ja, ni vet en sådan där HD-remake. Spelet släpps digitalt den 21 mars i år och jag kommer faktiskt inte ihåg om jag spelat detta. Jag vet att jag körde tvåan på Dreamcast en gång i tiden och njöt i fulla drag, så detta känns som ett givet köp för min del.