Retro, nytt och allt däremellan.

Dag 438: Sugen på Wasteland 2?

Efter Double Fines framgångar med deras Kickstarter-projekt var det såklart bara en tidsfråga innan nästa team skulle prova sin lycka. Och nu är det här – Wasteland 2. Jag ska vara helt ärlig, även om jag känner mig gammal ibland, så hade jag aldrig hört talas om Wasteland (ett). Tydligen ett gammalt rollspel från 1988. Men eftersom projektet efter bara en knapp dag dragit ihop mer än 200.000 dollar så blev jag nyfiken och läste vidare. Visar sig att detta var föregångaren till vad som skulle mynna ut till att bli Fallout (ett och två), två spel som herrarna bakom detta projekt även varit inblandade i.

Så är du sugen på lite apokalyptiskt rollspel, old-school-style, så kanske det är dags att öppna plånboken och skänka en slant till detta projekt. Det kan ju med lite tur bli en ganska välspenderad hundralapp. Mer information kan du givetvis hitta på deras Kickstarter-sida.

1 kommentar

  1. Niklas

    Kul som fan. Dem är ju redan uppe på över 500k dollars. Man kanske skulle backa detta också. Är ju en fallout 1 och 2 fanboy.